Maik Ammerlaan, eigenaar van Hoveniersbedrijf Maik Ammerlaan, is met groene vingers geboren. Het bedrijf is in 2006 gestart in een schuur naast zijn vaders bloemenkwekerij aan de Irisweg in Bleiswijk. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met vast personeel, eigen werkplaats en showroom aan de Hoefweg.

Diverse vakgerelateerde studies zijn gevolgd en vervolgens is er veel ervaring opgedaan in de praktijk. In de loop der jaren is een klein team van vakmensen gevormd, die elkaar door en door kennen en elkaar op alle mogelijke facetten aanvullen. Door de samenwerking met mensen uit allerlei vakgebieden, hebben wij onze kennis en vaardigheden uitgebreid, waardoor wij een volledig pakket aan de klant kunnen aanbieden.

Naast het vaste personeel bieden vader Hans Ammerlaan en zus Lindsey Boshuizen-Ammerlaan ondersteuning. Hans doet dit door het onderhouden van de machines, het transporteren van materialen en werkt als vervangend hovenier bij afwezigheid van personeel. Op deze manier zal werk niet stil komen te liggen en ondervind de klant hiervan geen hinder. Lindsey neemt het administratieve gedeelte en de klantencommunicatie voor een deel voor haar rekening. Daarnaast ondersteunt zij Maik bij het maken van tuinontwerpen en offertes.

Diensten

Het bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van particuliere- en bedrijfstuinen. Om deze diensten aan te kunnen bieden, zijn we altijd goed op de hoogte van de laatste trends. Alle bijkomende activiteiten die nodig zijn om aan uw vraag te kunnen voldoen, worden door ons uitgevoerd waardoor u maar met één partij om de tafel hoeft te zitten.

We houden graag korte lijnen met onze klanten en denken graag mee met de ideeën die er zijn! Om een goed beeld van uw wensen en ideeën te krijgen, starten wij altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin de mogelijkheden besproken worden.

Tuinmaterialen

Hoveniersbedrijf Maik Ammerlaan kent de verschillende tuinmaterialen door en door en maakt gebruik van hoogwaardige kwaliteit. Wij gebruiken uitsluitend materialen van erkende leveranciers. Deze materialen worden rechtstreeks bij de groothandel ingekocht, waardoor wij scherpe prijzen kunnen hanteren. In de showroom kunt u exact zien wat de mogelijkheden zijn wat betreft de materialen.

Openingstijden:
Worden bekend gemaakt bij opening van de showroom.