Een aantal ervaringen van onze klanten die tevreden zijn met het geleverde werk.

Familie Winckel:

"Het pad naar de voordeur van ons huis en het terras in de voortuin waren dringend aan renovatie toe. Bij toeval passeerden we het woonhuis van Maik Ammerlaan en de in zijn voortuin gebruikte betontegels van Schellevis spraken ons zeer aan. Het contact was snel gelegd en Maik Ammerlaan bezocht ons om de situatie ter plaatse op te nemen. Met voorbeelden die we vonden op het internet en uitvoerig overleg heeft hij daarna een eerste schets gemaakt. Na aanpassing hiervan konden Maik en zijn team aan de slag. Wat direct opviel was dat Maik zich exact aan zijn afspraken houdt. Het benodigde materiaal zoals zand en tegels worden dagelijks meegebracht en niet van te voren op de stoep gezet. Het zandbed voor de tegels wordt met zwaar materieel aangetrilt. Het gebruik maken van plaatstalen opsluitbanden (door Maik geadviseerd) is een succes - het staat geweldig. Maik en zijn team werken zeer nauwkeurig wat zich vertaald in een geweldig eindresultaat. Wat ons betreft verdient Maik en zijn team vijf sterren!"

Familie Lexmond:
"
Wij willen jullie graag bedanken voor de nette voortuin die jullie geleverd hebben. Het was geen groot project maar we zijn er erg blij mee. Net straatwerk en in de zelfde stijl afgeleverd als wij in onze achtertuin hebben. Ook vonden we goed dat er meegedacht werd en vooral, dat de gemaakte afspraken nagekomen werden! Dat hebben wij bij andere bedrijven wel eens anders meegemaakt. Voor iedereen die na ons komt, ‘Goed werk en een aanrader’!"


Familie Te Marvelde:
"De afgelopen maanden zijn er heel wat bedrijven aan het werk geweest in en om ons huis. Wat een verademing is Maik Ammerlaan met zijn team. Afspraken worden nagekomen, extra klusjes worden zonder probleem meegenomen. Er is continue overleg en uitleg gedurende het hele proces. Ook als Maik er zelf niet bij is, weten zijn mensen exact wat er moet gebeuren.
Het team heeft zichtbaar plezier in het werk en is niemand tot last. Onze voortuin heeft een hele metamorfose ondergaan. Van een ravage naar een strakke duintuin, wat goed past bij de ligging zo vlakbij Kijkduin. Een enorme den die niet gekapt mocht worden, is dusdanig gesnoeid zodat deze nu wel bij de tuin past.

Maik is creatief en flexibel en heeft binnen een bestaand budget, rekening houdend met onze wensen, een prachtig eindproduct neergezet. Beste Maik, ik hoop dat het reclamebord wat je nog gaat plaatsen in de tuin je heel veel nieuwe klanten gaat opleveren. Ik gun iedereen zo'n top ervaring!"

Familie De Kruif:
"De samenwerking met Hoveniersbedrijf Maik Ammerlaan is ons zeer goed bevallen; zowel ten aanzien van het resultaat als proces. Ten tijde van het bespreken van de offerte liet Maik zien met ons mee te denken in het realiseren van onze plannen. Sterke punten hierin waren: 
-afstemmen op onze wensen en checken van eigen interpretatie op het door ons aangeleverde ontwerp;
-het geven van advies en inbrengen van eigen ideeën;  inclusief argumentatie/onderbouwing
-het aanbieden van een duidelijk gespecificeerde offerte; wat ons betreft prima balans tussen kwaliteit en kosten
-duidelijk in communicatie: geeft aan wanneer zaken niet mogelijk zijn of wanneer er afgeweken wordt van de planning en overlegt op momenten waarin het nodig is.

Daarnaast is ook de samenwerking met het team ons goed bevallen; idem qua advisering en overlegmomenten.
Dank voor jullie inzet! Jullie zijn in een relatief korte periode gekomen tot een mooi, degelijk en praktisch eindresultaat."

Jacob:
"Met veel plezier kijk ik terug op de samenwerking met Maik en zijn team. Van de eerste bespreking van mijn ideeën tot het laatste opruimen van achtergebleven bladeren is topwerk geleverd. Er is alle ruimte voor overleg, vooral ook tussentijds: er wordt geen stap gezet zonder dat je weet wat er gebeurt en waarom. Opvallend vind ik de combinatie van creativiteit (zowel in het ontwerp als de uitvoering) én degelijkheid (materialen en werkwijze). Die combinatie zorgt ervoor dat ná het werk je nog lang kunt genieten van het resultaat. De oplevering is geweldig: alleen als alles naar tevredenheid is, beschouwt Maik de opdracht als afgerond.

Ten slotte: Maik en zijn team zijn prettig in de omgang. Professioneel en vriendelijk, ze gedragen zich als gast in je tuin. Prettig idee als je een keer niet thuis kunt zijn."

Familie de Jong:
"Wij willen graag onze tevredenheid uitspreken over de samenwerking met Hoveniers bedrijf Maik Ammerlaan, al vanaf het begin klikte het, het start gesprek met daarbij de ideeën van Maik gekoppeld aan onze wensen verliep buitengewoon prettig. Daarna het ontwerp met daarin de bij ons wat onmogelijke hoek van de veranda was heel goed opgelost door Maik. Vanaf de start van de werkzaamheden verliep alles vlekkeloos van het ruimen van de oude tuin tot de oplevering toe.

Wat ons zeker ook elke keer weer opviel was het enthousiaste team van vakmensen die met veel plezier hun werk deden, ook als er wat aangepast moest worden was dat geen enkel probleem. Voor ons was het een ervaring om zo het eea mee te maken en als we naar buiten kijken genieten we elke dag weer. Ook de service achteraf bij wat kleine dingetjes die werden ook direct opgelost, zonder enkel probleem. Met andere woorden; het was top om met dit bedrijf samen te werken!" 

Roos:
"Deze mannen werken zeer zorgvuldig, je krijgt waar voor je geld, ze zijn erg betrouwbaar en het vakmanschap is dan ook goed te zien. Maik en zijn team denken constructief mee, zijn absolute vaklui en hebben voor ons een droom-patio gebouwd. (En álles zo netjes achtergelaten!!)

Wat onder andere zo prettig is in de samenwerking met Maik is dat hij geen uitspraken doet zonder 'het gezien' te hebben, dit voorkomt scheve of onheldere keuzes/afspraken. Ze werken allemaal hard door met zowel zorg en aandacht voor wat ze maken als voor de omgeving waarin ze werken (ons huis)."