Meer weten over Beschoeiingen?
Vul a.u.b. onderstaand formulier in en wij komen hier snel bij je op terug.

Beschoeiing is er in verschillende materialen zoals hardhout, kunststof, metaal en beton. Hardhouten beschoeiing is de meest gebruikte beschoeiing. Een beschoeiing van hard hout oogt het meest natuurlijk. Beschoeiing wordt toegepast als bescherming van tuinen langs het water en als versterking van oevers van sloten, kanalen en vijvers.

Extra ruimte

Beschoeiing van een slootkant langs een tuin levert ruimte op. Door de beschoeiing is er geen nadelig effect meer van een aflopende oever op het gebruik van de tuin. Extra vierkante meters dus door een beschoeiing. Zeker in combinatie met een vlonder krijgt een tuin meerwaarde door een beschoeiing. Meer zit-mogelijkheden of een handige plek om de boot af te meren.

Beschoeiing plaatsen

Het plaatsen van beschoeiing is net zo belangrijk als het materiaal dat voor de beschoeiing gebruikt wordt. Daarom stellen wij hoge eisen aan het plaatsen en materiaal van een beschoeiing. De verankering van de beschoeiing is daarbij van groot belang. Wij verankeren beschoeiingen diep in de oever, onder de juiste hoek en met voldoende ankerpunten.
Beschoeiing die niet goed geplaatst is en onvoldoende verankerd, gaat na verloop van tijd verzakken. Dat levert niet alleen ongemak op, het is ook kostbaar, omdat de beschoeiing dan vervangen moet worden of hersteld. Wij plaatsen een beschoeiing in één keer goed, zodat u er vele jaren plezier van hebt.